Туморен Маркер CA 15-3 за Рак на Гърдата

 Изследване на Туморен Маркер CA 15-3 за Рак на Гърдата

През м. Октомври, Лаборатория Тошкина предлага специален промоционален пакет за изследване на туморен маркер CA 15-3, който е от съществено значение за мониторинг и диагностика на карцином на гърдата. CA 15-3 е протеинов маркер, свързан с раковите клетки, и се използва за оценка на хода на заболяването и ефективността на терапията.

Роля на CA 15-3 в диагностицирането на рак на гърдата

  • Диагностична стойност: Нивата на CA 15-3 могат да бъдат повишени при пациенти с рак на гърдата, което го прави полезен маркер за проследяване на заболяването и терапевтичния отговор.
  • Мониторинг на лечението: Изследването на CA 15-3 е често използвано за следене на развитието на заболяването при пациенти с вече диагностициран рак на гърдата, особено при метастази.
  • Спомагателен инструмент: Въпреки че CA 15-3 не се използва като основен диагностичен тест, той е важен допълнителен инструмент в комбинация с други методи за диагностика и мониторинг.

Какво включва пакетът?

  • Изследване на туморния маркер CA 15-3, свързан с рак на гърдата.
  • Лабораторен анализ и детайлна интерпретация на резултатите от нашите специалисти.

Цена на промоционалния пакет:

18.40 лв. с ДДС с включена такса манипулация. Промоционалната цена важи с цитиране на промо код на място в нашите лаборатории: ОКТ15

Навременното откриване и мониторинг на заболяването играят важна роля в успешното лечение на рака на гърдата. Грижата за вашето здраве е наш приоритет!

📞 За повече информация и записвания, свържете се с нас на телефон: +359 896 588 500

 

Оцени сега